Bedenktijd/Retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 15 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 15 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.


Hoe kan ik gebruik maken van de bedenktijd?

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat (zonder gebruikssporen) en originele verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u mailen naar info@autowolf.nl of gebruik maken van de meegeleverde retour formulier:


Het is ook mogelijk om het retour aan te melden via het contactformulier.


De gevolgen van het gebruik van de bedenktijd:

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag (het gehele bedrag wat u aan ons heeft betaald) binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugbetalen, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. We gebruiken dezelfde betaalmethode waarmee is betaald.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@autowolf.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.